Pikantní smažený ovčí sýr

22 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
588 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
45 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
6 g
Cukr
595 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy dáme hladkou mouku, sůl, čerstvě pomletý pepř 4 barev a směs promícháme. Ovčí tvrdý sýr nakrájíme na plátky silné asi 2 cm. Obalíme je v připravené mouce. Omyjeme salát, vodu setřepeme a listy osušíme. Omytý a osušený citron nakrájíme na osminky.
  • 2
    V pánvi si rozpálíme olivový olej s chilli olejem a plátky sýru osmažíme z obou stran dozlatova. Poté je vyjmeme a na papírové utěrce necháme okapat. Servírujeme na talíři ozdobené listy salátu s plátky citrónu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.