Pikantní špízy s krůtím masem, klobásou a paprikou

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
264 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
13 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu si předehřejeme na 190-200°C. Krůtí omytá prsa pokrájíme přibližně na kostky velké 3x3cm. Paprikovou pikantní klobásu a očištěné cibule nakrájíme na kolečka. Omytou mladou cuketku pokrájíme na kolečka silné okolo 1cm.
  • 2
    Na kovové nerezové jehly střídavě napichujeme maso, cibuli, klobásu, cuketu. Připravené jehly se všemi ingrediencemi osolíme, posypeme ďábelským kořením. Špízy vložíme do pekáčku s rozehřátým olejem, který vložíme do středu trouby.
  • 3
    Špízy pečeme dozlatova přibližně 25-35 minut, během pečení je poléváme výpekem a otáčíme je podle potřeby.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.