Pikantní tuňákový salát

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
344 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
15 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
4 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z omytých salátových listů setřepeme vodu, pak salát potrháme do mísy. Z konzervovaného tuňáka slijeme šťávu a maso přidáme k salátu. Konzervovanou cukrovou kukuřici s hráškem scedíme a necháme v sítu odkapat. Přidáme nahrubo nastrouhaný sýr, omytá, na kostky pokrájená rajčata, očičtěnou lahůdkovou cibulku, kterou jsme nakrájeli na tenké nudličky a na kostky pokrájenou salátovou okurku. Zeleninu zlehka promícháme.
  • 2
    V hrnku smícháme jogurt se solí, pepřem, utřeným stroužkem česneku, hořčicí a nadrobno pokrájeným čerstvým koprem. Jogurtovou zálivku nalijeme na zeleninu, promícháme a salát hned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.