Pikantní vajíčkový salát se sterilovanou zeleninou

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
641 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
46 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
1 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    6 vajec dáme do malého kastrolku, zalijeme 5 dl vody a uvaříme je natvrdo. Vaříme 10 minut, pak je zchladíme, oloupeme, nakrájíme na kostičky a dáme do mísy.
  • 2
    Sterilovanou zeleninovou směs fazolí s kukuřicí scedíme a necháme okapat.
  • 3
    Omyté jablko rozkrájíme, zbavíme jadřince, oloupeme a pokrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme, rozpůlíme a nakrájíme na kostičky.
  • 4
    Vše v jedné míse promícháme, přidáme majonézu, dochutíme solí a cukrem.
  • 5
    Salát podáváme vychlazený, ozdobený lístky omyté petrželky a s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.