Pikantní vepřová žebírka
40 min.
Ingredience
- 500gramůVepřová žebra
- 1špetkaSůl
- 1kusChilli paprička
- 3lžíceMed včelí
- 200mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 2lžíceOmáčka sójová
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
417 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
30 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
68 mg
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Vepřová žebírka opláchneme, případně rozporcujeme na menší kousky.
- 2Připravíme marinádu. Smícháme pivo, sójovou omáčku a med, přidáme nasekanou chilli papričku a na plátky nakrájený česnek. Maso necháme marinovat do druhého dne.
- 3Po odležení žebírka opečeme na grilu, průběžně potíráme marinádou a dochutíme solí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.