Pikantní zadělávaná tykev

45 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
96 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
7 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z tykve vydlabeme vnitřek a potom ji nakrájíme na kousky.
  • 2
    Lžičku kmínu upražíme a roztlučeme na prášek. Škrob smícháme se lžící vody.
  • 3
    Tykev, očištěné a jemně nakrájené papriky a cukr dusíme na rozpáleném oleji 10 minut. Zalijeme trochou vody, osolíme a dusíme na mírném ohni, až zelenina změkne. Přidáme škrob rozmíchaný ve vodě a povaříme ještě 5 minut.
  • 4
    Hotový pokrm poprášíme roztlučeným kmínem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.