Pinoli krém s kakaem a jahodami

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
415 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
37 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z bílků a 15g cukru ušleháme tuhý sníh. Přidáme piniové oříšky a pražená dýňová semínka.
  • 2
    Těsto rozetřeme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme asi 30min v troubě předehřáté na 140C. Poté plát necháme vychladnout a nalámeme na kousky.
  • 3
    Mezitím připravíme krém. Ušleháme smetanu, přidáme zbytek cukru a kůru nastrouhanou z poloviny citronu.
  • 4
    Rozdělíme na dezertní talířky, proložíme kousky křupavých plátků, dozdobíme nakrájenými jahodami, posypeme kakaem a lístky máty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.