Piškotový koláč s višněmi

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
600 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
12 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
2 g
Cukr
42 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme cukr se žloutky, vanilkou a nastrouhanou citronovou kůrou, třeme do zhoustnutí, poté přidáme tuhý sníh, ušlehaný z bílků, mouku.
  • 2
    Těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech nebo do dortové formy, poklademe omytými višněmi, v rozpálené troubě upečeme do zlatova.
  • 3
    Hotový koláč necháme vychladnout, posypeme vanilkovým cukrem, rozkrájíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.