Pivní sýrové topinky

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
450 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
7 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
519 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nivu rozdrobíme. Cibuli oloupeme a najemno nakrájíme.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo, osmahneme na něm polovinu nakrájené cibule, přilijeme pivo a přidáme rozdrobený sýr. Směs za stálého míchání dochutíme paprikou a solí.
  • 3
    V druhé pánvi na rozehřátém oleji opečeme plátky chleba. Topinky potřeme pomazánkou, rozložíme je na plech s pečicím papírem a krátce zapečeme ve středně vyhřáté troubě.
  • 4
    Topinky podáváme teplé, posypané zbylou nakrájenou cibulí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.