Pizza s jehněčím masem
25 min.
Ingredience
- 250gramůJehněčí maso
- 1kusCuketa
- 2stroužkyČesnek
- 1špetkaKmín celý
- 50gramůMozzarella
- 50mililitrůOlej olivový
- 400gramůTěsto na pizzu
- 100mililitrůProtlak rajčatový
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
776 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
36 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
222 mg
Postup přípravy
- 1Jehněčí maso osmahneme s cuketou na oleji. Po pěti minutách přilisujeme k masu česnek, přidáme kmín. Další tři minutky smažíme. Těsto na pizzu potřeme protlakem, přidáme obsah pánve a vše posypeme sýrem. Pak už jen stačí vložit do trouby, předehřáté na 220 stupňů a péct 10 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.