Pizza s kedlubnou
35 min.
Ingredience
- 1kusKedlubna
- 1špetkaSůl bylinková
- 1lžíceKečup
- 200gramůSalám Poličan
- 3stroužkyČesnek
- 100gramůSýr Eidam cihla 30%
- 1špetkaProvensálské koření
- 1lžíceOlej stolní
- 500gramůListové těsto
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
850 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
60 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Listové těsto vyválíme a dáme na plech s pečícím papírem, těsto propícháme vidličkou.
- 2Kedlubnu oloupeme a nastrouháme, přisypeme provensálské koření a promícháme s česnekem utřeným s bylinkovou solí.
- 3Těsto potřeme olejem, kečupem, poklademe salámem, kedlubnovou směsí a pečeme.
- 4Před dopečením posypeme sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.