Pizza s kedlubnou

35 min.
Evropa

Ingredience

    • 1kusKedlubna
    • 1špetkaSůl bylinková
    • 1lžíceKečup
    • 200gramůSalám Poličan
    • 3stroužkyČesnek
    • 100gramůSýr Eidam cihla 30%
    • 1špetkaProvensálské koření
    • 1lžíceOlej stolní
    • 500gramůListové těsto
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
850 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
60 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Listové těsto vyválíme a dáme na plech s pečícím papírem, těsto propícháme vidličkou.
  • 2
    Kedlubnu oloupeme a nastrouháme, přisypeme provensálské koření a promícháme s česnekem utřeným s bylinkovou solí.
  • 3
    Těsto potřeme olejem, kečupem, poklademe salámem, kedlubnovou směsí a pečeme.
  • 4
    Před dopečením posypeme sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.