Platýz s citronem
20 min.
Ingredience
- 1kilogramPlatýz - filety
- 50mililitrůCitronová šťáva
- 120gramůMáslo čerstvé
- 5gramůSůl
- 200gramůSalát hlávkový
- 100gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
549 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
28 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
2 g
Cukr
300 mg
Postup přípravy
- 1Filety pokapeme citrónovou šťávou a osolíme, necháme stranou 5 minut odležet. Do hlubokého talíře nasypeme hladkou mouku, v pánvi rozehřejeme máslo, filety v mouce obalíme a opékáme po každé straně asi 3 minuty dozlatova. Ihned podáváme ozdobené listy hlávkového salátu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.