Pljeskavice

40 min.
Evropa

Ingredience

    • 1lžíceSůl
    • 500gramůHovězí maso mleté
    • 500gramůVepřové maso mleté
    • 2decilitryOlej rostlinný
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
471 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
41 g
Cukr
500 mg
Vápník
15 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté hovězí a vepřové maso dobře promícháme, přidáme sůl a znovu dobře promícháme (hněteme až 5 minut).
  • 2
    Maso necháme chvíli odpočinout, potom vytvarujeme placky 5 cm vysoké, které buď grilujeme na roštu dozlatova nebo smažíme v pánvi na rozpáleném oleji.
  • 3
  • 4

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.