Plněná jablka v tvarohovém krému

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
486 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
21 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
4 g
Cukr
30 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse rozšleháme tvaroh s moučkovým a vanilkovým cukrem. Přilijeme mléko a vymícháme hladký krém.
  • 2
    Omytá jablka oloupeme, lžičkou odstraníme jádřince a jablka ještě mírně vyhloubíme. Po okrajích je na několika místech nařízneme a důlky po jádřincích naplníme směsí marmelády, omytých rozinek a nasekaných ořechů.
  • 3
    Jablka upravíme na talířky a přelijeme připraveným tvarohovým krémem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.