Plněná vejce

18 min.
Turecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
25 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
352 mg
Cukr
938 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a podélně rozřízneme na půlky. Spodek bílku seřízneme kvůli stabilitě vajec při servírování.
  • 2
    Z vajec lžičkou vydlabeme žloutky a propasírujeme je přes síto. Osolíme a smícháme s hořčicí, sýrem a mlékem.
  • 3
    Do vzniklé směsi vmícháme nadrobno pokrájené kapary a papriku.
  • 4
    Vaječnou směsí naplníme připravené bílky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.