Plněná vejce s kaviárem
25 min.
Ingredience
- 6kusůVejce slepičí
- 1špetkaSůl
- 2lžíceHořčice Dijonská
- 2lžíceKaviár
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 1lžičkaSardelová pasta
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
364 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
26 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
6 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Uvařená vejce oloupeme, rozkrojíme podélně a vyjmeme žloutky a půlku trochu dole seřízneme.
- 2Vychladlé žloutky smícháme v misce se sardelovou pastou, dijonskou hořčicí, citronovou šťávou a osolíme.
- 3Vše smícháme, až vznikne pomazánka, kterou plníme do vajec.
- 4Nahoru přidáme kaviár.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.