Plněná vejce zdobená kaviárem
15 min.
Ingredience
- 6kusůVejce slepičí
- 800mililitrůVoda pitná
- 80gramůMáslo čerstvé
- 1,5lžičkyKaviár
- 0,25lžičkaSůl
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
382 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
35 g
Sacharidy
1 g
Cukr
963 mg
Vápník
6 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme, podélně rozpůlíme a žloutky vyjmeme.
- 2V míse utřeme změklé máslo se žloutky a solí do hladké hmoty.
- 3Cukrářským sáčkem plníme směsí bílky, ozdobíme kaviárem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.