Plněné krokety
30 min.
Ingredience
- 30dekagramůVepřové maso mleté
- 0,5kusŽemle tuková
- 1kusVejce slepičí
- 1decilitrMléko polotučné
- 2kusyPárky Frankfurtské
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 4lžíceStrouhanka
- 1decilitrOlej rostlinný
- na trojobal
- 2lžíceMouka pšeničná hladká
- 1kusVejce slepičí
- 4lžíceStrouhanka
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1150 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
104 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
133 mg
Cukr
447 mg
Postup přípravy
- 1Maso smícháme s žemlí namočenou v mléce, solí, pepřem a strouhankou
- 2Z hmoty utvoříme placičky, do každé dáme čtvrt párku a dobře zabalíme.
- 3Hotové krokety obalíme v trojobalu a smažíme na oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.