Plněné slané lívanečky

40 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1špetkaSůl
    • 1lžičkaKypřicí prášek do pečiva
    • 2kusyRajčata
    • 200gramůSalám jemný
    • 100gramůSýr Niva (Rokfór)
    • 2kusyVejce slepičí
    • 1šálekKečup
    • 150gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 0,25litrMléko polotučné
    • 100mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
725 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
43 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mouky, rozšlehaných vajec, mléka, soli a prášku do pečiva připravíme řidší těsto a necháme je chvíli odležet.
  • 2
    Z těsta na vymaštěném lívanečníku usmažíme lívanečky.
  • 3
    Kečup promícháme se salámem, nakrájeným na drobno a s rozdrobenou Nivou.
  • 4
    Usmažené lívanečky spojíme po dvou připravenou náplní, prohřejeme v troubě nebo pod grilem a ozdobíme kolečky rajčat.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.