Plněné slané lívanečky
40 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaKypřicí prášek do pečiva
- 2kusyRajčata
- 200gramůSalám jemný
- 100gramůSýr Niva (Rokfór)
- 2kusyVejce slepičí
- 1šálekKečup
- 150gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 0,25litrMléko polotučné
- 100mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
725 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
43 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Z mouky, rozšlehaných vajec, mléka, soli a prášku do pečiva připravíme řidší těsto a necháme je chvíli odležet.
- 2Z těsta na vymaštěném lívanečníku usmažíme lívanečky.
- 3Kečup promícháme se salámem, nakrájeným na drobno a s rozdrobenou Nivou.
- 4Usmažené lívanečky spojíme po dvou připravenou náplní, prohřejeme v troubě nebo pod grilem a ozdobíme kolečky rajčat.
- 5Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.