Plněné telecí plátky

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
10 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
848 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky (2 ks), lehce naklepeme, osolíme, do každého plátku nařízneme kapsu.
  • 2
    Na polovině oleje zpěníme oloupanou, jemně pokrájenou cibuli a podusíme na ní očištěné, na kousky rozkrájené houby. Směsí naplníme plátky, sepneme jehlou nebo párátkem a maso na zbylém oleji dusíme pod pokličkou do měkka.
  • 3
    Podáváme s vařenými bramborami a rajčatovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.