Plněné vepřové ledvinky

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
626 kcal
Bílkoviny
71 g
Tuky
31 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté ledvinky nakrojíme, zalijeme mlékem a necháme asi 20 minut stát. Potom maso vyjmeme a osušíme.
  • 2
    Připravené ledvinky potřeme hořčicí a naplníme šunkou, sýrem nakrájeným na nudličky, na proužky nakrájenou paprikou a nadrobno nakrájenou klobásou a žampiony. Sepneme jehlou nebo párátky.
  • 3
    Na oleji osmažíme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, vložíme naplněné ledvinky a osmahneme je. Podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme doměkka.
  • 4
    Hotový pokrm osolíme a zalijeme sójovou omáčkou.
  • 5
    Podáváme s rýží a zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.