Plněné vepřové panenky
110 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 15dekagramůAnglická slanina
- 10dekagramůSalám uherský
- 1kusPórek
- 1špetkaSůl
- 4kusyŽampiony čerstvé
- 150gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
- 600gramůVepřová panenka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1049 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
42 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Omyjeme a osušíme panenky a rozkrojíme podélně do dvou třetin. Naklepeme, osolíme a poklademe anglickou slaninou a uherským salámem, žampiony, pórkem a nakrájeným hermelínem na plátky. Každý plátek masa zavineme a zpevníme párátky.
- 2Plněné panenky vložíme do pekáče a zasypeme cibulí, žampiony a nakrájenou slaninou.
- 3Podlijeme 1,5dl vody.
- 41,5hodiny pečeme na 220 stupňů a podle potřeby podléváme.
- 5Pár minut před dokončením dopékáme v odklopené nádobě, aby maso mělo zlatou barvu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.