Plněné vepřové panenky

110 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1049 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
42 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme a osušíme panenky a rozkrojíme podélně do dvou třetin. Naklepeme, osolíme a poklademe anglickou slaninou a uherským salámem, žampiony, pórkem a nakrájeným hermelínem na plátky. Každý plátek masa zavineme a zpevníme párátky.
  • 2
    Plněné panenky vložíme do pekáče a zasypeme cibulí, žampiony a nakrájenou slaninou.
  • 3
    Podlijeme 1,5dl vody.
  • 4
    1,5hodiny pečeme na 220 stupňů a podle potřeby podléváme.
  • 5
    Pár minut před dokončením dopékáme v odklopené nádobě, aby maso mělo zlatou barvu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.