Plněný Hermelín v pivním těstíčku

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1146 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
100 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
1 g
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vychlazené Hermelíny rozkrojíme (každý na 3 kolečka). Mezi každá dvě kolečka sýra vložíme kolečko salámu, sýry dobře přimáčkneme.
  • 2
    Připravíme těstíčko rozšleháním vajec, mouky, piva, lžíce oleje a soli.
  • 3
    Naplněné Hermelíny namočíme do těstíčka a usmažíme na oleji po obou stranách.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.