Plněný Hermelín v pivním těstíčku
35 min.
Ingredience
- 200gramůSalám jemný
- 1decilitrPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 1špetkaSůl
- 2kusyVejce slepičí
- 130gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1šálekOlej stolní
- 360gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1146 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
100 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
1 g
Cukr
223 mg
Postup přípravy
- 1Vychlazené Hermelíny rozkrojíme (každý na 3 kolečka). Mezi každá dvě kolečka sýra vložíme kolečko salámu, sýry dobře přimáčkneme.
- 2Připravíme těstíčko rozšleháním vajec, mouky, piva, lžíce oleje a soli.
- 3Naplněné Hermelíny namočíme do těstíčka a usmažíme na oleji po obou stranách.
- 4Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.