Plněný moravský bochník

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
445 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
37 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse umícháme máslo s taveným sýrem do pěny. Přidáme sůl, nasekané ořechy, nastrouhaný křen, spařené rozinky a na nudličky nakrájené sušené švestky. Vše zlehka zamícháme.
  • 2
    Plátky sýra rozložíme těsně vedle sebe na alobal, potřeme připravenou směsí a zavineme do rolády. Zabalíme do alobalu, necháme v chladu ztuhnout.
  • 3
    Roládu krájíme na plátky a podáváme s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.