Plněný moravský bochník
30 min.
Ingredience
- 1lžíceKřen
- 1špetkaSůl
- 20gramůHrozinky
- 20gramůŠvestky sušené
- 0,13kusMáslo čerstvé
- 80gramůOřechy vlašské
- 200gramůSýr Moravský bochník 45%
- 1kusSýr smetanový tavený 45%
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
445 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
37 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1V míse umícháme máslo s taveným sýrem do pěny. Přidáme sůl, nasekané ořechy, nastrouhaný křen, spařené rozinky a na nudličky nakrájené sušené švestky. Vše zlehka zamícháme.
- 2Plátky sýra rozložíme těsně vedle sebe na alobal, potřeme připravenou směsí a zavineme do rolády. Zabalíme do alobalu, necháme v chladu ztuhnout.
- 3Roládu krájíme na plátky a podáváme s pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.