Plněný pita chléb

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
224 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
9 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krůtí maso nakrájíme na nudličky. Na pánvičce rozpálíme olej a doměkka na něm osmažíme maso. Potom přimícháme kari pastu, povaříme a přidáme citrónovou šťávu, nakrájenou jarní cibulku a vodu. Vaříme, dokud se nevyvaří téměř všechna tekutina. Občas zamícháme.
  • 2
    Pita chléb rozkrojíme napůl a do kapsy dáme salát a pak osmažené maso. Zapečeme 5 minut v předehřáté troubě. Završíme lžící jogurtu. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 4. 11. 2015
Uživatel uvařil tento recept
Pita chléb prohřeji na suché pánvi cca na půl až jednu minutu, poté již nemusím dávat do trouby. Lze přidat i proužky papriky, nebo plátky rajčete. Skvělé na rychlý oběd, nebo večeři.