Podink s hovězím morkem
80 min.
Ingredience
- 75gramůStrouhanka
- 100gramůCukr třtinový
- 150gramůMorek
- 100gramůŠvestky
- 2gramySkořice mletá
- 3gramyMuškátový oříšek
- 100mililitrůRum
- 100gramůMouka pšeničná hladká
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
398 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
22 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
814 mg
Cukr
19 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nasypeme mouku, strouhanku, pokrájený hovězí morek, nadrobno nakrájené švestky, třtinový cukr, ochutíme skořící a mletým muškátem, přilijeme rum a vše spolu důkladně promícháme. Těsto napěchujeme do kovové mísy, vložíme do hrnce s trochou vody, zakryjeme a vaříme ve vodní lázni asi 1 hodinu.
- 2Pudink necháme vychladnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.