Podmáslový chléb s celozrnnou moukou
70 min.
Ingredience
- 1kusInstantní droždí
- 1lžičkaCukr krupice
- 350gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 2lžičkySůl
- 2lžičkyKmín drcený
- 100mililitrůVoda pitná
- 200mililitrůMléko - podmáslí
- 150gramůMouka pšeničná celozrnná
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
242 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
2 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
3 g
Cukr
895 mg
Postup přípravy
- 1Do domácí pekárny dáme na spodek vlažnou vodu a podmáslí v pokojové teplotě. Vmícháme sůl. Zasypeme moukami, nahoru dáme kmín, cukr krupice a droždí.
- 2Upečeme si chléb ve zvoleném programu (já jsem zvolila program Základní).
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.