Podmáslový chléb s celozrnnou moukou

70 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1kusInstantní droždí
    • 1lžičkaCukr krupice
    • 350gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 2lžičkySůl
    • 2lžičkyKmín drcený
    • 100mililitrůVoda pitná
    • 200mililitrůMléko - podmáslí
    • 150gramůMouka pšeničná celozrnná
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
242 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
2 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
3 g
Cukr
895 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do domácí pekárny dáme na spodek vlažnou vodu a podmáslí v pokojové teplotě. Vmícháme sůl. Zasypeme moukami, nahoru dáme kmín, cukr krupice a droždí.
  • 2
    Upečeme si chléb ve zvoleném programu (já jsem zvolila program Základní).

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.