Podžárka z vepřového masa s jablky
80 min.
Ingredience
- 3kusyCibule
- 600gramůVepřová kýta
- 2lžíceSádlo škvařené
- 6decilitrůVývar z hovězích kostí
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 250gramůJablka
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
502 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
33 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Omyté a tuku zbavené maso nakrájíme na plátky, naklepeme, nakrájíme na nudličky, osolíme a zprudka opečeme na sádle.
- 2Přidáme jemně nakrájenou cibuli, necháme vysmahnout a zaprášíme moukou. Přidáme oloupaná, na hranolky nakrájená jablka, zalijeme vývarem a dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.