Podzimní dýňové vegetariánské enchiladas
65 min.
Ingredience
- 12kusůTortilla
- 60mililitrůVoda pitná
- 1kusDýně
- 1kusPaprika žlutá
- 200gramůquinoa vařená
- 200gramůSýr Gouda 30%
- 3lžíceTaco Spice Mix
- 400mililitrůenchilada omáčka
- 3lžíceOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
466 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
12 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
9 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Dýni a papriku nakrájíme na kostičky. Spolu s najemno nasekanými chilli papričkami je smažíme na oleji. Po chvíli přídáme taco koření a vodu. Vaříme 20 minut doměkka.
- 2Tortilly potřeme třetinou omáčky. Naplníme je zeleninou, guinoou, a strouhaným sýrem a zarolujeme. Naskládáme je do pekáčku a posypeme zbylým sýrem a omáčkou. Pečeme je 25 minut na 200 °C.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.