Podzimní dýňové vegetariánské enchiladas

65 min.
Mexiko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
466 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
12 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
9 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dýni a papriku nakrájíme na kostičky. Spolu s najemno nasekanými chilli papričkami je smažíme na oleji. Po chvíli přídáme taco koření a vodu. Vaříme 20 minut doměkka.
  • 2
    Tortilly potřeme třetinou omáčky. Naplníme je zeleninou, guinoou, a strouhaným sýrem a zarolujeme. Naskládáme je do pekáčku a posypeme zbylým sýrem a omáčkou. Pečeme je 25 minut na 200 °C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.