Pohanka se zeleninou

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
6 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
10 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pohanku propláchneme pod tekoucí vodou, překlopíme ji do hrnce a přilijeme vodu. Lehce osolíme a okořeníme bazalkou, kmínem a troškou sušené kořenové zeleniny.
  • 2
    Vaříme na mírném ohni 10 minut. Pohanku odstavíme a necháme dojít asi 30 minut.
  • 3
    Před podávání pohanku omastíme panenským olejem a dochutíme sójovou omáčkou.
  • 4
    Podáváme s kysaným zelím a sterilovanou červenou řepou. Na talíři ozdobíme porci kroužky z pórku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.