Pohanková kaše s brynzou
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 200gramůPohanka
- 1lžíceOlej rostlinný
- 100gramůSýr Brynza
- 50gramůSlanina vepřová
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
15 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Pohanku spaříme, propláchneme studenou vodou a vložíme na cibuli zpěněnou na oleji. Zalijeme vodou a pod pokličkou zvolna dusíme na kaši.
- 2Pohankovou kaši podáváme politou na kostičky nakrájenou, rozehřátou slaninou a posypanou rozdrobenou brynzou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.