Pohankové vločky s tvarohem a jahodami

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
169 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
6 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pohankové vločky krátce povaříme ve vodě.
  • 2
    Omyté jahody nakrájíme na poloviny nebo na čtvrtky a asi 2 minuty je podusíme v troše vody se lžičkou cukru.
  • 3
    Tvaroh utřeme s mlékem a lžičkou cukru.
  • 4
    Do pohárů navrstvíme vločky smíchané s máslem a zbylou lžičkou cukru. Poklademe jahodami a navrch ozdobíme tvarohem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.