Pohankový chléb s jablečným vínem
185 min.
Ingredience
- 200gramůMouka pohanková
- 200gramůMouka chlebová
- 20gramůMáslo čerstvé
- 260mililitrůVíno jablečné
- 5gramůSůl
- 40gramůCukr krupice
- 10gramůDroždí sušené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
538 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
6 g
Sacharidy
102 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nasypeme mouku, sůl, sušené droždí, zalijeme jablečným vínem a rozpuštěným máslem, prohněteme, přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na celozrnný chléb a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.