Pohár s tvarohovým krémem a jablky

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
308 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
5 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
5 g
Cukr
43 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tvaroh ušleháme se žloutkem, smetanou, polovinou moučkového cukru a citronovou šťávou.
  • 2
    Z bílků ušleháme sníh a zašleháme do něj zbylý cukr. Sníh vmícháme do tvarohu.
  • 3
    Jablka omyjeme, oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na díly. Vložíme je i se oloupanými slupkami do kastrolu, podlijeme vodou a povaříme. Slupky odstraníme, k jablkům přidáme cukr a ještě povaříme, až se odpaří voda.
  • 4
    Do pohárů vrstvíme krém, vychladlá jablka a opět krém. Zdobíme dílky jablek.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.