Polévka drožďová s kapáním
50 min.
Ingredience
- 80gramůZelenina kořenová
- 1gramKmín celý
- 20gramůDroždí
- 10gramůMáslo čerstvé
- 5gramůPetržel - nať
- 1kusVejce slepičí
- 10gramůMouka pšeničná hrubá
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
125 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
7 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
235 mg
Postup přípravy
- 1Ve vývaru z kmínu povaříme očištěnou, jemně nakrájenou kořenovou zeleninu.
- 2Přidáme rozetřené droždí a zavaříme kapání připravené z vejce a mouky.
- 3Nakonec hotovou polévku zjemníme kouskem másla a nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.