Polévka fazolová

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
240 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
11 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Den předem si fazole přebereme, omyjeme a přes noc namočíme do studené vody. Druhý den dáme fazole v téže vodě uvařit do měkka a přidáme k nim uzené maso. Uvařené maso si vyndáme a necháme na teplém místě.
  • 2
    Z cibule a mouky si uděláme na sádle jíšku, zalijeme ji vodou, řádně rozmícháme, povaříme a poté ji přilijeme k fazolím. Dle potřeby si polévku přisolíme.
  • 3
    Na závěr do polévky přisypeme nakrájené uzené maso.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.