Polévka Hongroise

150 min.
Evropa

Ingredience

    • 500gramůHovězí maso zadní
    • 1lžícePaprika mletá sladká
    • 2kusyPaprika zelená
    • 1lžičkaSůl
    • 150gramůRajčata
    • 1,2litryVoda pitná
    • 4krajíceChléb celozrnný žitný
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
300 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
7 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso nakrájíme na kostky, které vložíme do vroucí osolené vody a vaříme doměkka.
  • 2
    Dvě zelené pálivé papriky rozkrojíme podél, zbavíme je semínek a nakrájíme na proužky, které spolu s lžící papriky přidáme před koncem vaření k masu.
  • 3
    Rajčata spaříme, oloupeme, vymačkáme, překrájíme a před dokončením je v polévce 5 minut povaříme.
  • 4
    Polévku podáváme s tmavým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.