Polévka Hongroise
150 min.
Ingredience
- 500gramůHovězí maso zadní
- 1lžícePaprika mletá sladká
- 2kusyPaprika zelená
- 1lžičkaSůl
- 150gramůRajčata
- 1,2litryVoda pitná
- 4krajíceChléb celozrnný žitný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
300 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
7 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Hovězí maso nakrájíme na kostky, které vložíme do vroucí osolené vody a vaříme doměkka.
- 2Dvě zelené pálivé papriky rozkrojíme podél, zbavíme je semínek a nakrájíme na proužky, které spolu s lžící papriky přidáme před koncem vaření k masu.
- 3Rajčata spaříme, oloupeme, vymačkáme, překrájíme a před dokončením je v polévce 5 minut povaříme.
- 4Polévku podáváme s tmavým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.