Polévka hrachovka

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
575 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
12 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
7 g
Cukr
26 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Namočíme přes noc hrách a druhý den ho v té samé vodě uvaříme doměkka.
  • 2
    Poté rozmixujeme, ochutíme masoxem, prolisovaným česnekem a přidáme z másla a mouky jíšku.
  • 3
    Na oleji si osmahneme krutony z rohlíku, který nakrájíme na kostky a osmahneme.
  • 4
    Když je polévka hotová, přidáme špetku majoránky a podáváme s krutony.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.