Polévka kedlubnová
30 min.
Ingredience
- 1kusPetržel - nať
- 2kusyKedlubna
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1,5kusyPolévkové kostky Vitana
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
102 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
9 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Na nudličky nakrájíme kedlubny a podusíme je na másle.
- 2Zaprášíme hladkou moukou, aby se utvořila jíška a zalijeme studenou vodou.
- 3Přidáme masox a 20 minut vaříme, než kedlubny změknou.
- 4Poté rozmixujeme, ozdobíme petrželkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.