Polévka letní zelná
30 min.
Ingredience
- 10gramůOlej rostlinný
- 1špetkaKmín celý
- 1špetkaSůl
- 100gramůZelí hlávkové bílé
- 5gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5kusPolévkové kostky Vitana
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
64 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Nadrobno nakrájené zelí uvaříme společně s kmínem ve slané vodě.
- 2Z mouky a oleje připravíme světlou jíšku, kterou zahustíme povařené zelí.
- 3Přidáme masox a chvíli povaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.