Polévka Lux z rajčat

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1190 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
121 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V horké vodě spaříme rajčata, oloupeme a vykrájíme z nich masitou část bez slupek a bez jadérek.
  • 2
    Opečeme je na trošce oleje, přidáme sůl a hrst bazalky.
  • 3
    Zalijeme trochou zeleninového vývaru a rozmixujeme.
  • 4
    Polévka musí být hustá.
  • 5
    Do talíře dáme nakrájenou sušenou šunku, zalijeme teplou polévkou a nakone dáme nakrájenou paštiku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.