Polévka Lux z rajčat
30 min.
Ingredience
- 1hrnekOlej stolní
- 15dekagramůProsciutto sušené
- 500gramůRajčata
- 15dekagramůPaštika játrová
- 1hrnekVývar zeleninový
- 1špetkaSůl
- 1hrstBazalka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1190 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
121 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1V horké vodě spaříme rajčata, oloupeme a vykrájíme z nich masitou část bez slupek a bez jadérek.
- 2Opečeme je na trošce oleje, přidáme sůl a hrst bazalky.
- 3Zalijeme trochou zeleninového vývaru a rozmixujeme.
- 4Polévka musí být hustá.
- 5Do talíře dáme nakrájenou sušenou šunku, zalijeme teplou polévkou a nakone dáme nakrájenou paštiku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.