Polévka masová s jogurtem
80 min.
Ingredience
- 40gramůCibule
- 1kusVejce slepičí
- 60gramůVepřové maso libové
- 1kusBobkový list
- 1kusJablka
- 300gramůJogurt bílý
- 20gramůRýže loupaná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
302 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
13 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
3 g
Cukr
18 g
Postup přípravy
- 1Omyté, na kousky nakrájené maso uvaříme spolu s cibulí doměkka.
- 2Potom přidáme oloupané, nakrájené jablko, bobkový list a přebranou, spařenou rýži. Povaříme a zahustíme rozkvedlaným jogurtem s vejcem.
- 3Polévku můžeme okořenit utřeným česnekem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.