Polévka oštiepková

20 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
33 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, starší chléb na kostičky, oštiepok nastrouháme.
  • 2
    V hrnci rozpálíme olej, přisypeme cibuli a osmažíme dozlatova. Zalijeme vývarem, osolíme a povaříme. V pánvi na másle orestujeme chléb a odstavíme.
  • 3
    Do hlubokých talířu nasypeme kostičky chleba, strouhaný oštíepok a přidáme po jednom žloutku. Zalijeme horkou polévkou a ihned podáváme.
  • 4
    Každý strávník si polévku promíchá sám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.