Polévka s kousky kuřete

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
933 kcal
Bílkoviny
65 g
Tuky
48 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
7 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celé kuře omyjeme, oddělíme krk a drůbky. Vložíme do velkého hrnce, zalijeme vodou, přidáme zázvor a jeden pórek. Zakryjeme, přivedeme k varu a na mírném ohni vaříme cca 30min. Poté vyjmeme krk, drůbky a pórek. Vložíme mrkev a celer, oloupané a nakrájené na tenké proužky a na kolečka nakrájený zbylý pórek. Ochutíme solí. Přidáme víno a nudle a vaříme dalších 15min.
  • 2
    Kuře vyjmeme, odřízneme stehna, odstraníme kůži a vrátíme do hrnce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.