Polévka s krůtím masem
30 min.
Ingredience
- 0,25kusBrambory rané
- 100gramůKrůtí prsa
- 300mililitrůVoda kojenecká
- 0,25kusPetržel kořen
- 0,25kusPórek
- 0,25kusMrkev kořen
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
127 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
4 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Mrkev, petržel a bramboru oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostičky, omytý pórek nakrájíme na kolečka. Omyté krůtí maso nakrájíme na tenké nudličky a vše uvaříme v kojenecké vodě doměkka.
- 2Polévku najemno rozmixujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.