Polévka se zeleninou a kořením

146 min.
Maroko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
540 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
19 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
11 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata třicet sekund necháme stát ve vařící vodě, pak je zchladíme, oloupeme, zbavíme semínek a nekrájíme na čtvrtky. Kostičky jehněčího, skořici, máslo, estragon, petrželku a nasekanou cibuli opékáme pět minut, pak přidáme rajčata a dusíme je dalších deset minut. Čočku propereme a spolu s cizrnou (namočenou přes noc a vysušenou) a 625 ml vody, solí a pepřem přivedeme do varu na hodinu a půl. Přidáme cibuli a vaříme ještě půl hodiny. Pět minut před koncem zavaříme nudle.
  • 2
    Polévku ozdobíme estragonem, citronovými plátky a skořicí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.