Polévka z fazolových lusků s krupicí

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
88 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
5 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle zpěníme pórek s petrželovou natí a fazolovými lusky rozkrájenými na tenké nudličky a podusíme.
  • 2
    Poté přilijeme 1 litr vody, přidáme 1/2 masoxu a povaříme 4 minuty.
  • 3
    Za stálého míchání přisypeme krupici a vaříme 7 minut.
  • 4
    Na závěr přilijeme rozkvedlané vejce, necháme je v polévce srazit a polévku odstavíme.
  • 5
    Polévku posypeme nasekanými lístky petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.