Polévka z králičího masa
60 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1litrVoda pitná
- 300gramůKráličí maso
- 1kusPetržel kořen
- 1lžícePetržel - nať
- 1kusMrkev kořen
- 0,25lžičkaSůl mořská
- 0,25kusCeler bulvový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
146 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
5 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté králičí maso (nejlépe předek) vaříme v osolené vodě s oloupanou cibulí doměkka. Chvíli před koncem varu přidáme očištěnou, nastrouhanou kořenovou zeleninu.
- 2Uvařené maso vyjmeme, vykostíme, nakrájíme na kousky a vložíme zpět do vývaru.
- 3Do polévky přidáme nasekanou petrželku, podle chuti dosolíme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.