Polévka z králičího masa

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
146 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
5 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté králičí maso (nejlépe předek) vaříme v osolené vodě s oloupanou cibulí doměkka. Chvíli před koncem varu přidáme očištěnou, nastrouhanou kořenovou zeleninu.
  • 2
    Uvařené maso vyjmeme, vykostíme, nakrájíme na kousky a vložíme zpět do vývaru.
  • 3
    Do polévky přidáme nasekanou petrželku, podle chuti dosolíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.