Polévka z kysaného zelí s klobásou

30 min.
Slovensko

Ingredience

    • 1lžičkaSůl
    • 200gramůKlobása Dunajská
    • 1litrMléko polotučné
    • 40gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 400gramůZelí kysané
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
410 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
25 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kysané zelí překrájíme a klobásu nakrájíme na plátky. Obojí uvaříme v osolené vodě.
  • 2
    Polévku zahustíme kyselým mlékem rozkvedlaným s moukou a ještě povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.