Polévka ze sušeného ovoce
55 min.
Ingredience
- 600gramůŠvestky sušené
- 100gramůMouka kukuřičná
- 2lžíceMed včelí
- 2decilitrySmetana 33% (šlehačka)
- 0,25lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
647 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
18 g
Sacharidy
126 g
Vláknina
11 g
Cukr
66 g
Postup přípravy
- 1Různé druhy sušeného ovoce opláchneme, dáme do 1 l studené vody a vaříme do změknutí. Ve smetaně rozkvedláme 100 g kukuřičné nebo pšeničné mouky a za stálého míchání přilijeme k měkkému ovoci, chvíli povaříme, přisolíme podle chuti a zamícháme 2 lžíce medu (místo cukru).
- 2Polévku servírujeme studenou nebo teplou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.